Mijn eigen ervaring met bloesemremedies

De eerste keer dat ik persoonlijk met bloesemremedies in aanraking kwam was in 1981. Via de schoolbegeleider van de kleuterschool van mijn kind werd ik verwezen naar zijn partner, die met Bachremedies werkte. Vanaf dat moment waren deze wonderlijke remedies niet meer uit mijn leven weg te denken.

Ik spaarde voor een eigen setje Bachremedies, las er over en gebruikte ze samen met mijn kind(eren). Het meest indrukwekkende voor mij persoonlijk was toen ikzelf bloesemremedies gebruikte om beter mijn grenzen te leren voelen en neer te zetten. Boosheid kwam niet in mijn woordenboek voor. Tijdens het innemen van deze bloesemremedies begon ik al snel over boosheid te dromen, ik schreeuwde in mijn dromen en uitte mijn boosheid met het gemak van de wereld. Langzaam kwam er meer lucht en ruimte in mijn leven.

Terwijl ik de bloesemremedies voor mezelf en mijn kind(eren) gebruikte kwamen er al snel mensen op mijn pad die ook graag bloesemremedies wilde gaan gebruiken.
Samen zochten we bloesemremedies uit. Ik heb zowel bij mens als dier heel wat wondertjes mogen zien.

In het jaar 2000 deed ik bij Bram Zaalberg (Bloesemremedies Nederland)  een intensive van 5 dagen. We maakten in deze dagen een bloesemremedie, het Slaapmutsje. Wat een mooie intense ervaring was dat! Hier leerde ik van binnenuit de kracht van bloesemremedies kennen. Na de intensive volgde ik bij Bram de opleiding tot bloesemtherapeut en later volgde ik meerdere workshops bij Ian White. In mijn praktijk werk ik met verschillende remedies zoals: Bach, Nederlandse Bloesemremedies, Australische Bloesemremedies, Alaska Edelsteenremedies en de Healing Arts liquid light remedies.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een vraag, neem gerust contact met me op.

Hartelijke groet Daniella