Ik heb plezier in mijn werk en geniet ervan dat ik een stukje mee mag lopen met mensen die individueel of in een groep willen werken aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

“Bij jou kreeg ik de ruimte om heel dicht bij mezelf te staan”

Over Daniella,

In het kader van mijn laatste studiejaar HBO maatschappelijk werk (1983) volgde ik een lichaamsgerichte training in het kader van de lichaamsgerichte opleiding van Ad Stemerding. In deze training kwamen alle gebieden van de chakra’s aan bod. Hier werd mijn volledige aandacht en nieuwsgierigheid gewekt, dit ging over energie en het ongeziene en was tevens heel aards. Energie is iets wat ik van kinds af aan wel heel duidelijk voel en waarneem maar nooit geleerd had hoe daarmee om te gaan.

Vanaf dat moment ben ik mijn (bij)scholing zowel regulier als alternatief gaan richten. Bij de alternatieve scholing kwam ik thuis en leerde op een andere manier naar pijn en blokkades kijken en daarmee om te gaan.

Processen zie ik als een innerlijke groei en ontwikkeling en een terugkeren naar onze innerlijke bron van heelheid.

De reguliere scholing hielp me als hulpverlener een stevig fundament te leggen. Ik heb me geschoold in de vrouwenhulpverlening en ben daarin actief geweest. Ik heb zelf deelgenomen aan zelfhulpgroepen voor vrouwen en heb meerdere zelfhulpgroepen voor vrouwen opgestart.

Regulier heb ik gewerkt in de zorg, het opbouwwerk, bij de Fiom en bij stichting Maat (een stichting voor traumahulpverlening). Vanaf 2006 werk ik volledig als zelfstandig ondernemer in mijn eigen praktijk. Hier werk ik zowel individueel als met groepen.

Ik ben in een (levens)fase waarin ik wat meer achterover mag gaan leunen, wat minder werken en meer ruimte creëren voor verdere persoonlijke verdieping, scholing, ‘niets doen’ om vandaaruit te laten ontstaan wat voor mij belangrijk is.

Daarom neem ik in mijn praktijk geen langdurige hulpverleningsprocessen en PGB begeleidingen meer aan.

Mijn dochter Eva en ik zijn mede hierdoor samen gaan werken. Sinds 2023 geef ik samen met Eva de cursus Reis door de Chakra’s en Liefdesenergie en Genezen. Een aantal langdurige PGB begeleidingen in de zorg is Eva langzaam van me aan het overnemen.

Ik geniet van onze samenwerking en de vanzelfsprekendheid die er ‘zomaar’ is.