Opleiding

Gevorderde Healing & Reading

In 2013 is er voor het eerst een groep Healing & Reading voor gevorderden gestart. Vanaf het basischakra werken we omhoog, het pad van bevrijding en verdieping volgend. In 2022 is er een nieuwe cyclus gestart en zijn we met een nieuwe groep bij het basischakra begonnen.

In september 2024 start er een nieuwe cyclus van 5 dagen, het thema is het zonnevlechtchakra. Het maximum aantal deelnemers is 10.

Data opleiding

In 2022 is deze opleiding gestart.
Iedere nieuwe cyclus is het mogelijk om in te stappen

Lesdagen 2024
7 september en 9 november

Lesdagen 2025
18 januari, 5 april en 21 juni
Reserve datum 5 juli

“Diverse cursussen/opleidingen heb ik gevolgd bij Daniëlla, Sophia Healing & Reading. Na de afronding van zo’n cursus ga ik weer even mijn eigen weg om te constateren dat ik in deze uitdagende maatschappij toch weer langzaam het contact met mezelf en met alle energieën om me heen voel verminderen. De gevorderde healinggroep met, verspreid over het jaar, 5 zaterdagen maken dat ik weer stevig in mezelf kom te staan. Tevens worden in deze veilige omgeving thema’s op een diep niveau uitgewerkt, mede mogelijk door de ervaring in healing/reading die de deelnemers hebben.

Daniëlla zet een kader neer en beweegt zich binnen dit kader mee met de behoefte van de groep, subtiel leidinggevend.

Iedere zaterdag blijft een aangename verrassing van wat er allemaal mogelijk is en hoe sterk groepswerk kan zijn.
De resultaten neem ik heerlijk mee in mijn dagelijkse leven….tot de volgende zaterdag”.

Lilian

Voor wie 

Deze groep is toegankelijk voor afgestudeerden van de Opleiding Healing & Reading. We werken hierin steeds in blokken van 5 bijeenkomsten.

Deze bijeenkomsten zijn op zaterdagen van 10.00 uur tot maximaal 17.00 uur en vinden ongeveer eenmaal per 2 maanden plaats. Je schrijft je steeds in voor één blok met een doorlooptijd van bijna een jaar. In deze groep creëren we een plek waar je zowel als healer, reader en als mens kunt groeien.

Thema najaar 2023

Het buikchakra – Svadhistana

In deze gevorderde healing-training gaan we dit komende leerjaar het sacrale gebied opnieuw onderzoeken en ontdekken wat jij nodig hebt om de mooie creatieve en scheppende energie van dit chakra verder te helen, ruimte te geven en te laten stromen.

In iedere groep stem ik – wat het programma betreft – me af op de groep. Vaak zijn er gezamenlijk overeenkomsten in dat wat er nodig of actueel is, zoals: het werken met koorden en hierin verdieping aanbrengen, werken met het endocriene systeem of het schoonmaken en helen van seksualiteit. We werken in deze groep met healing en reading, Healing Arts oefeningen, lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties, bloesemremdies en etherische oliën en werken met onze innerlijke heler.

Over het buikchakra

Ons buikchakra is de wereld van het water. We bewegen door onze bevrijdende stroom vanuit het basischakra omhoog naar de buik en verder. Het basischakra vertegenwoordigt ons fundament met haarelement aarde. Van vast en statisch gaan we in de buik over naar water, vloeibaarheid en beweging. Zoals het kind haar wereld eerst klein is omdat ze zich nog niet kan voortbewegen zo wordt haar wereld groter doordat ze zich kan bewegen en de wereld gaat verkennen.

In de waterwereld van onze buikkomen we in een wereld van gevoelens en emoties, van sensaties en verlangens en het je naar je verlangens toe bewegen. We komen hier ook in de wereld van de dualiteit, de wereld van jijzelf en de ander. Het voornaamste doel van dit chakra is het stimuleren van beweging en genot. Beweging staat voorverandering.

Verandering brengen we teweeg door onze reis in de buitenwereld en daar van alles tegen te komen. Vervolgens keren we naar binnen in onze binnenwereld, om onze emoties en gevoelens te aanvaarden, onszelf te onderzoeken, waar nodig gevoelens te uiten of in te dammen en weer los te laten.

Het buikchakra staat ook voor het je verbinden en weer losmaken. Dit proces laat ons groeien en bewust worden. Er zijn vele manieren om onze binnenwereld te verkennen: dansen, een mooi gedicht of een mooie tekening, meditatie, visualisatie, delen, verbinden, kwetsbaar durven en mogen zijn en healing. In dit chakra verschuift onze focus van wat heb ik nodig om te overleven (wortelchakra) naar, wat wil en kan ik nu ik zeker weet dat ik zal overleven? Dit is het chakra van onze seksualiteit. Ik zie seksuele energie als levenskracht en ons vermogen om te scheppen.