Cursus

Liefdesenergie en genezen

In deze cursus staat het hartchakra centraal.

Ons hartchakra is het energiegebied van liefdesenergie, zelfaanvaarding, relaties, intimiteit, contact, mededogen, vergeving en sensitiviteit. In ons hartchakra zit een heilige ruimte. Wanneer we deze ruimte in ons hart ontdekken en in aanwezig zijn voel je rust, liefde en evenwicht in je lichaam en gevoelslagen.

Dit is het gebied waarin we voelend weten, waar we de verbinding met ons Hogere Zelf en Ziel kunnen maken verdiepen. Hier worden we liefdevol uitgenodigd het pad van onze ziel te bewandelen.

In ons hartchakra ligt een helende bron van onvoorwaardelijke liefde.

In deze cursus leer je de zelfhelende kracht van het hartchakra te ontdekken en te activeren. Zodat  (zelf)liefde weer vrij kan stromen.

Data cursus

Cursus najaar 2024

Lesdagen
10, 17 en 31 oktober
7, 14, 21 en 28 november
Reserve datum 12 december

Nog plaatsen beschikbaar

In deze (vervolg)cursus worden oefeningen en visualisaties aangereikt, die je contact laten maken met de kracht van jouw hartchakra. Oefeningen die  inzicht geven in de werking en in het helen vanuit je hartchakra.

Hierdoor kan je hartchakra zich (verder) openen en kan genezende energie naar lichaams- en levensgebieden stromen die gekwetst en/of geblokkeerd zijn.

Deze cursus is een vervolg op ‘Reis door de chakra’s’ en is tevens het tweede onderdeel van het voorbereidende jaar van de Opleiding Healing & Reading. Deze cursus kan, als je kennis van de basisbegrippen hebt (gronden, stromen, plaatjes blazen etc.), ook als een afzonderlijke cursus gevolgd worden.

Onderwerpen cursus

9

De heilige ruimte in je hart

9

Hartchakra activatie en het energetisch lezen van je eigen hartchakra

9

De helende energiestroom van je hart naar je handen

9

Je beschermengel, je engelenvleugels en het energetisch gronden van de ander

9

Het drievoudige licht in je hart

9

Vergevende energie en de Christuskracht-energie, hand-opleggen en helende energie geven

9

Je zielsverbinding met iemand onderzoeken en schoonmaken

Structuur cursus Liefdes energie en Genezen

Ieder mens is in het bezit van een aura en chakra’s, we noemen dit ons energielichaam. Door verschillende omstandigheden kan de doorstroming van deze energie blokkeren. Energie zoekt altijd de mogelijkheid om door te stromen, ondanks onze blokkades. Tot we op een moment voelen dat we ‘vast zitten’ en er echt iets mag veranderen. Er zijn dan emotionele of lichamelijke klachten, we voelen onvrede of voelen een verlangen naar iets anders in het leven.

Klachten en zeker verlangens zijn voor mij een roep van onze ziel om opnieuw te onderzoeken of we nog de ‘juiste koers’ varen.

Andere cursussen :