Cursus

De 7 aspecten van de Hogere Wil

De Hogere Wil is een krachtige elektrische kracht van pure spirituele energie die voortkomt uit de hogere dimensies van licht. Door je met deze Wil te verbinden, stroomt er een enorme hoeveelheid spirituele energie je leven binnen. Dit ondersteunt je in het transformeren van je leven, geeft nieuw bewustzijn en maakt nieuwe inzichten in je wakker.

Door te werken met de Hogere Goddelijke Wil breng je je persoonlijke wil meer in één lijn met je eigen Hogere Wil, de wil van je Ziel en je Hoger Zelf. Hierdoor kun je diepgaande en prachtige veranderingen in je leven creëren.

Data cursus

Op dit moment start er geen nieuwe groep

De zeven kwaliteiten van de Goddelijke Wil:

De wil tot initiatie

Deze werkt verruimend op je bewustzijn, opent je voor nieuwe inzichten en openbaringen en het initieert  nieuwe afgestemde activiteiten

(Straal 1 straal van wil en kracht)

De wil tot eenwording

Deze wil brengt meer eenheid tussen je persoonlijkheid, ziel en monade (de ziel van je ziel). Hierdoor open je je voor meer liefde in je leven.

(straal 2 van liefde wijsheid)

De wil tot ontplooiing

Deze wil vergroot je vermogen de creatieve intelligentie van je ziel toe te laten, zodat je de omstandigheden en vormen in jouw leven naar een hoger niveau kunt brengen.

(Straal 3 van actieve intelligentie)

De wil tot harmonie

Deze wil helpt mee beperkingen op te lossen die niet in harmonie zijn met je essentie. Hij brengt harmonie in innerlijke conflicten en helpt schoonheid in je leven te creëren.

(straal 4 van harmonie door conflict)

De wil tot weten

Brengt je gewone bewustzijn in één lijn met je hogere weten, hij verbindt je hart met je hoofd.

(straal 5 van concrete kennis, wetenschap en intellect)

De wil tot veroorzaken

Deze wil brengt je meer in contact met de idealen van je ziel en Hoger Zelf en helpt je deze idealen in je leven tot uitdrukking te brengen.

(straal 6 van toewijding en idealisme)

De wil tot expressie

Deze wil is een krachtige kwaliteit die helpt om de liefde en het licht van de Goddelijke Wil in je tot expressie te brengen.

(straal 7 van ceremoniële magie en orde)

Structuur van de cursus

De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten.

We werken per bijeenkomst aan één Hogere Wil. Door visualisatie en onze afstemming maken we contact met het Hogere Wezen dat de betreffende Hogere Wil overbrengt en ontvangen we deze energie via dit Hogere Wezen. Als je  deze verbinding eenmaal gelegd hebt, kun je wanneer je dit nodig hebt je op iedere kwaliteit afstemmen.

Van iedere Goddelijke Wil worden de meditaties en afstemmingen opgenomen, deze krijg je later per mail toegestuurd. Je krijgt per Goddelijke Wil nog twee extra visualisaties waar je thuis mee kunt werken. In het totaal zijn er 28 visualisaties.

Andere cursussen :