Cursussen

Sophia Healing & Reading biedt een aantal cursussen aan op het gebied van spiritualiteit. De cursussen Reis door de Chakra’s en Liefdesenergie en Genezen worden door Daniella Hagenaars en Eva Hagenaars gegeven .

Reis door je 
chakra’s

Het doel van de cursus Reis door de chakra’s is inzicht te krijgen in de eigen chakra’s en het leren zorgdragen voor je eigen energie. In deze cursus staat het verbinding maken met je intuïtie, je ziel en Hogere Zelf centraal en onderzoek je de invloed van ervaringen, blokkades en de krachtige mogelijkheden die in ieder chakra opgeslagen liggen….

Liefdesenergie
& genezen

In deze cursus staat het hartchakra centraal. In ons hartchakra ligt een helende bron van onvoorwaardelijke liefde. In deze cursus leer je de zelfhelende kracht van het hartchakra te ontdekken en te activeren. Zodat  (zelf)liefde weer vrij kan stromen…

 De 7 aspecten van de Goddelijke Wil

De Hogere Wil is een krachtige elektrische kracht van pure spirituele energie die voortkomt uit de hogere dimensies van licht. Door je met deze Wil te verbinden, stroomt er een enorme hoeveelheid spirituele energie je leven binnen…

De cursussen Reis door de chakra’s en Liefdesenergie en Genezen maken onderdeel uit van het voorbereidende jaar van de Opleiding Healing & Reading. Ze kunnen echter ook afzonderlijk worden gevolgd. Er is dus geen verplichting om, na het volgen van een van deze cursussen, in te stromen in de opleiding Healing & Reading.

De opleiding en cursussen zijn voor iedereen toegankelijk die interesse heeft in energetisch werken  en zich daarin (verder) wil ontwikkelen.

Er zijn voor de cursussen geen specifieke toelatingseisen.

Voorwaarde is een open houding naar je eigen proces en het proces van anderen.

“Energetisch werken heeft mijn passie, zowel voor mijn eigen groei en ontwikkeling als de groei en ontwikkeling van de ander.”