Reading

Een aura- en chakrareading geeft inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en groei. Het kan duidelijkheid geven over je eigen gedragingen en zelfhelend vermogen. Tijdens een reading wordt het totale energiesysteem (de aura en de chakra’s) gelezen. Dezen geven een weergave van wie je in wezen bent, inzicht in je persoonlijke kwaliteiten, je beweegredenen, je mogelijkheden en groei.

“Ik vond de reading een bijzondere ervaring. Op vele punten heb ik me bevestigd gevoeld. De manier waarop jij een vertrouwde sfeer creëerde, waarin ik me helemaal vrij voelde en helemaal niet de behoefte had om bepaalde zaken ´achter te houden´, heeft mij diep geraakt. Dat heeft mij goed gedaan. Dit overkomt me niet dikwijls.”

Hoe werkt een Reading?

Tijdens de reading zal ik steeds weer contact maken met je ziel, je essentie, met wie jij in wezen bent. Een reading begint met een beschrijving van de aura, daarna wordt ieder chakra afzonderlijk gelezen. We kijken naar jouw verleden, blokkades, je groei en ontwikkeling en hoe dit in het heden doorwerkt. Naast het kijken naar blokkades en (belemmerende) patronen kijken we ook expliciet naar jouw groei, ontwikkeling, krachtige stukken en talenten. Het tijdens de reading zien en benoemen van wat je beweegt en wat je belemmert geeft een stuk inzicht, bewustwording en heling.

Het is ook mogelijke om aan de hand van specifieke vragen gelezen te worden. Ook is het mogelijk om een relatie reading te laten doen.

Een reading duurt maximaal twee uur. Tijdens een reading wordt er veel informatie gegeven, daarom wordt de reading als geluidsbestand opgenomen en ontvang je die naderhand per mail.

Via het aanmeldformulier op de website kun je een afspraak maken.

De 7 chakra’s met extra uitgelicht het buikchakra

De 7 chakra’s met extra uitgelicht het buikchakra

De zeven chakra’s Basischakra Basisveiligheid en de eerste levensbehoeften. Stimuleert de creativiteit van de ziel en aardt de ziel in de huidige belichaming Buikchakra Emotie, vitaliteit en seksualiteit. Regeert de ervaringen die te maken hebben met constructieve en...

Lees meer
Wat is een healing en wat kan deze voor je betekenen

Wat is een healing en wat kan deze voor je betekenen

Ieder mens is in het bezit van een aura en chakra’s, we noemen dit ons energielichaam. Door verschillende omstandigheden kan de doorstroming van deze energie blokkeren. Energie zoekt altijd de mogelijkheid om door te stromen, ondanks onze blokkades. Tot we op een...

Lees meer
Mijn eigen ervaring met bloesemremedies

Mijn eigen ervaring met bloesemremedies

De eerste keer dat ik persoonlijk met bloesemremedies in aanraking kwam was in 1981. Via de schoolbegeleider van de kleuterschool van mijn kind werd ik verwezen naar zijn partner, die met Bachremedies werkte. Vanaf dat moment waren deze wonderlijke remedies niet meer...

Lees meer