Healing

Ieder mens is in het bezit van een aura en chakra’s, we noemen dit ons energielichaam. Door verschillende omstandigheden kan de doorstroming van deze energie blokkeren. Energie zoekt altijd de mogelijkheid om door te stromen, ondanks onze blokkades. Tot we op een moment voelen dat we ‘vast zitten’ en er echt iets mag veranderen. Er zijn emotionele of lichamelijke klachten, we voelen onvrede of voelen een verlangen naar iets anders in het leven.

Klachten en zeker verlangens zijn voor mij een roep van onze ziel om opnieuw te onderzoeken of we nog de ‘juiste koers’ varen.

“Klachten en zeker verlangens zijn voor mij een roep van onze ziel om opnieuw te onderzoeken of we nog de ‘juiste koers’ varen.”

Hoe werkt een Healing?

Tijdens een healing kijk ik samen met jou naar waar de energie in je systeem stroomt en waar deze blokkeert. Ik vind het belangrijk dat je bewustzijn krijgt op je blokkades en op je krachtige delen. Iedere verandering in bewustzijn creëert een verandering in ons energiesysteem.

Tijdens de healing kijken we dan ook naar: Waar komen blokkades vandaan, hoe worden deze in stand gehouden, hoe uiten deze zich en wat is er nodig om los te laten, om te helen.

Tijdens een healing leg ik (in overleg) mijn handen op je lichaam en help ik de belemmerde energie af te voeren. Hierdoor ontstaat ruimte om helende energie toe te laten. Het is mogelijk dat er tijdens een healing emoties vrijkomen, samen kijken we wat deze emoties willen vertellen.
Een healing helpt om weer (meer) in je lichaam te komen, spanning af te voeren, blokkades te verkennen en op te heffen en het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen.

Een healing duurt ongeveer 60 minuten