Healing Arts Therapie

Healing Arts Therapie is een helingsvorm waarin je onder leiding van het Hoger Zelf allerlei blokkades onderzoekt en heelt die jou in dit leven tegenhouden je volledige potentieel te leven. Healing Arts Therapie gaat daarbij altijd van ons totale zijn uit: lichaam, (hoger) hart, geest en ziel. Het lichaam is hierbij de ingang naar de gebieden die heling nodig hebben. In ons lichaam zijn zowel onze pijn als de herinnering aan onze oorspronkelijke heelheid opgeslagen.

Door allerlei situaties die we in dit leven en in vorige levens hebben meegemaakt zijn er blokkades ontstaan die ons weerhouden om ons lichaam volledig te bewonen. Zo kunnen onverwerkte trauma’s invloed hebben op de manier waarop ons lichaam, geest en emoties (vaak onbewust) op situaties reageren.

Als je hier meer zicht op wilt hebben, je blokkades wilt helen waardoor je weer meer je licht en heelheid in bezit kan nemen, kan de Healing Arts Therapie je hierin ondersteunen.

Hoe werkt een sessie?

Binnen een sessie wordt er gewerkt met het hogere bewustzijn (de innerlijke informatie) van de client. De therapeut ondersteunt de client om inzicht te krijgen in de oorzaak en het effect van haar of zijn probleem of klacht. Dit gebeurt op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel gebied. Het lichaam is daarbij de ingang naar die gebieden waar blokkades zijn en samen met het bewustzijn zijn zij de wegwijzer naar heling.

Een healing Arts sessie is interactief. Je maakt via visualisatie contact met je Hogere Zelf en samen onderzoeken we wat op dit moment in je leven als eerste healing nodig heeft zodat je weer meer authentiek kan zijn. Ik ondersteun en begeleid je tijdens de sessie vanuit mijn eigen Hogere Zelf en innerlijk weten.

Binnen de healing Arts Therapie wordt er gebruikgemaakt van Liquid Light remedies. Deze ondersteunen het zelfgenezend vermogen van het lichaam op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Binnen Healing Arts Therapie gaan we ervan uit dat hoe meer wij onze  geblokkeerde energie opruimen hoe makkelijker we ons lichaam gaan bewonen en onze oorspronkelijke lichtenergie en eenheid kunnen ervaren. Door deze eenheid werkelijk te ervaren en te herinneren kan zij in alle lichaamscellen weer geactiveerd worden.