Individuele sessie

Sinds 1983 heb ik een praktijk voor healing en reading waarin ik zowel individueel  als met groepen werk. Energetisch werken is mijn passie, zowel voor mijn eigen groei en ontwikkeling als de groei en ontwikkeling van de ander.

Het is mijn overtuiging dat ieder mens in wezen heel is en een diepe innerlijke schoonheid bezit. Door allerlei situaties in het leven raken we de verbinding met deze innerlijke kern kwijt. Om ons innerlijke diamant stralender en helderder te krijgen schuurt en polijst het leven en nodigt ze je uit om jouw diamant weer te laten schitteren en stralen. Het is mijn passie is om jou hierbij te ondersteunen.

Tijdens een sessie maak ik gebruik van de verschillende methoden waar ik me in de loop van de jaren in geschoold heb. Zo kan een consult bestaan uit (een combinatie van) gesprek, het lezen van de energie (reading) het helen van de energie (healing), Healing Arts Therapie, geleide visualisatie, beperkende banden losmaken, Reiki, bloesem therapie. Een individuele sessie duurt minimaal 1 uur en maximaal 2 uur.

Healing

Ieder mens is in het bezit van een aura en chakra’s, we noemen dit ons energielichaam. Door verschillende omstandigheden kan de doorstroming van deze energie blokkeren…

Reading

Een aura- en chakrareading geeft inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en groei. Het kan duidelijkheid geven over je eigen gedragingen en zelfhelend vermogen. Tijdens een reading wordt het totale energiesysteem (de aura en de chakra’s) gelezen…

Bloesemtherapie

Bloesemremedies zijn vriendelijke zachte ondersteuners op ons pad van groei en ontwikkeling. Zij zijn een spiegel die ons kan helpen bewuster naar onszelf en onze (opgebouwde) patronen te kijken…

Healing Arts

Healing Arts Therapie is een helingsvorm waarin je onder leiding van het Hoger Zelf allerlei blokkades onderzoekt en heelt die jou in dit leven tegenhouden je volledige potentieel te leven.

“Energetisch werken heeft mijn passie, zowel voor mijn eigen groei en ontwikkeling als de groei en ontwikkeling van de ander.”